Mountainbike

Mountainbike

Mountainbike i Lemming IF er for voksne, der gerne vil motionere i det fri.

Vi holder til i skovene omkring Silkeborg og er klubben for "voksne mænd, drengerøve og piger med gode ben" der gerne vil køre i skoven, ha' pulsen op og have det sjovt, mens formen holdes oppe og vægten nede.
I daglig tale kaldes vi KNAS - det står for 'Kom Nu Af Sted'.
Vores alder spænder fra først i 20'erne til 70'erne, og hvis alle dukker op til træning, så kan vi mønstre 75 cyklende.
Vi er forskellige i højde og drøjde, så du passer helt sikkert ind hos os.
 
Vi kører hver lørdag kl. 10.00 fra parkeringspladsen ved Vestre Søbad og er på farten godt 2 timer.

Alt efter, hvem der møder op, forsøger vi at dele i mindre grupper efter niveau, dagsform og forventninger til terræn, bakker og tempo. 
 
Onsdage veksler vi mellem tekniktræning og tur. Se kalenderen for mødested og program.

Det forventes, at du er indstillet på at sveden gerne må dryppe undervejs, og at du kommer ofte. Er du ny på cykel som din motionsform, må du forvente, at de første par gange tydeligt vil kunne mærkes i benene, men hvis du kommer hver uge, vil du hurtigt opleve, at du får mere overskud, bedre form og bliver mere dus med din cykel.

Du er altid velkommen til at komme og prøve en tur med os.

På facebook har vi en lukket gruppe, som du får adgang til som medlem: MTB - "kom nu af sted", Lemming IF

Lemming IF MTB er startet i 2014 og udsprunget af facebookgruppen, der indtil da bestod af en lille flok venner, der bare havde sat sig som mål at komme ud i skoven på cyklen.

Det koster kr. 300,- om året at være med.  Kontingent opkræves løbende.

Vi er mange, der bidrager til at der sker en masse, men vi har også en flok trænere og en stab, der holder gang i aktiviteter året rundt.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller Kom Nu Af Sted:)
 
Dorthe Mikkelsen, 51 74 01 65
Frede Mikkelsen, 40 42 67 90
Jytte Haarup, 40 26 16 64

Holdbeskrivelser

Vi tilstæber mulighed for at køre MTB på 3 niveauer og forventer at alle efter nogle måneder i klubben begynder at tage ansvar for ruter og vil agere 'stifinder' nu og da.
 
Ny på MTB? 
I april starter vi træningen for dig, der skal i gang med MTB. Vores trænere hjælper dig godt i gang med den nødvendige teknik, der lige skal øves lidt, så du bliver klar til sjove ture i skovene. Kom hver onsdag i april for at komme godt fra start. Se mødested i kalenderen.

Målet er, at du fra maj er klar til at følges med de øvrige medlemmer på turene lørdage og onsdage. 
 
Niveau III (hygge-holdet)
Dette hold er for dig, der vægter samvær, stop for at nyde en god udsigt samt tempo, så det er muligt at hygge undervejs. Du kører ugentligt eller der omkring. Der køres primært spor og stier med sværhedsgraden blå.
Alle venter på hinanden og du vil helt sikkert opleve noget sjovt, så kom og hæng i, så godt du kan.
 
Niveau II (hold-af-holdet)
Er holdet for dig, der dyrker motion regelmæssigt. Du har styr på din cykel og har allerede kørt MTB i et stykke tid. Du føler dig godt tilpas i skoven, og selvom det kan føles hårdt, vil du gerne bygge formen op. Måske har du kørt på hold III og er klar til mere? Her vælges primært stier og spor med gradueringen blå og rød, og grusveje er med til at binde turen sammen.
Der køres i moderat tempo og alle venter på hinanden både når det går op og ned, så du er sikker på selskab på hele turen. Også her kan du forvente, at det bliver sjovt undervejs.
 
Niveau I
Dette er holdet for dig, der i flere år har kørt MTB en eller flere gange om ugen. Du er i god form, og er gerne på farten i flere timer. Du vil gerne være bedre på de tekniske spor, og går ikke af vejen for en lang stejl bakke, uanset om det går op eller ned. Du har måske kørt med på hold II i en periode og føler dig klar til mere? Der køres primært spor og stier med gradueringen blå, rød og sort.
Tempoet er præcis så højt, som det er muligt for at alle kommer helt med hjem. Der samles op og ventes på hinanden, også selvom der gerne må køres stærkt. På dette hold, er der dog også altid plads til spas.
 
 
Er du i tvivl om, hvilket niveau, der vil passe til dig, så start anbefaler vi, at du starter på niveau III og prøver det først.  Mød op, så hjælper vi dig med at finde rette for dig.
Ligesom kært barn har mange navne, så har vores hold det også. Har du hørt om skildpadder, bjørne, gazeller eller måske kærlighedsholdet, så er det også her i KNAS de findes:-)

Aktiviteter
2020
2
Dec
Mountainbike i mørke, Skelhøje (Mountainbike)
17:00 - 19:00 onsdag 2. dec
 Skelhøjevej 6, 7430 Ikast
2020
5
Dec
Lørdagstur (Mountainbike)
10:00 - 12:15 lørdag 5. dec
P-pladsen overfor Vestre Søbad, Sdr. Ringvej, Silkeborg
2020
9
Dec
Mountainbike i mørke, Skelhøje (Mountainbike)
17:00 - 19:00 onsdag 9. dec
 Skelhøjevej 6, 7430 Ikast
2020
12
Dec
Lørdagstur (Mountainbike)
10:00 - 12:15 lørdag 12. dec
P-pladsen overfor Vestre Søbad, Sdr. Ringvej, Silkeborg
2020
16
Dec
Mountainbike i mørke, Skelhøje (Mountainbike)
17:00 - 19:00 onsdag 16. dec
 Skelhøjevej 6, 7430 Ikast