Mountainbike

Mountainbike

Mountainbike i Lemming IF er for voksne, der gerne vil motionere i det fri.

Vi holder til i skovene omkring Silkeborg og er klubben for "voksne mænd, drengerøve og piger med gode ben" der gerne vil køre i skoven, ha' pulsen op og have det sjovt, mens formen holdes oppe og vægten nede.
I daglig tale kaldes vi KNAS - det står for 'Kom Nu Af Sted'.
Vores alder spænder fra sidst i 20'erne til 70'erne og gennemsnitsalderen er 51.  Hvis alle dukker op til træning, så kan vi mønstre 75 cyklende.
Vi er forskellige i højde og drøjde, så du passer helt sikkert ind hos os.
 
Vi kører hver lørdag kl. 10.00 fra

 Silkeborg Trailcenter,  Vejlsøvej 9, 8600 Silkeborg 

og er på farten i godt 2 timer.

Alt efter, hvem der møder op, forsøger vi at dele i mindre grupper efter niveau, dagsform og forventninger til terræn, bakker og tempo. 
 
Onsdage året rundt er der også mulighed for at komme på tur. 

Mødested: Silkeborg Trailcenter,  Vejlsøvej 9, 8600 Silkeborg . Kl.17.30. Hvis der er ændring på mødested, vil dette blive lagt op på KNAS FB.

Det forventes, at du er indstillet på at sveden gerne må dryppe undervejs, og at du kommer ofte. Er du ny på cykel som din motionsform, må du forvente, at de første par gange tydeligt vil kunne mærkes i benene, men hvis du kommer hver uge, vil du hurtigt opleve, at formen bliver bedre. Rette teknik hjælper vi dig med.

Du er altid velkommen til at komme og prøve en tur med os.

På Facebook har vi en FB gruppe kaldet KNAS:

 MTB - "kom nu af sted", Lemming IF

Vil du være en del ad KNAS FB så send en forespørgsels og du vil snarest blive lukket ind i gruppen.

På KNAS FB gruppen lægges billeder op fra ture og sociale sammenkomster. Det er også her, der vil være beskeder, hvis der er ændringer eller indkaldelser til sammenkomster.

Har du lyst til at være en del af Lemming If mountainbike, kan du tilmeldes her: https://www.lemmingif.dk/klub/...

Lemming IF MTB er startet i 2014 og udsprunget af facebookgruppen, der indtil da bestod af en lille flok venner, der bare havde sat sig som mål at komme ud i skoven på cyklen.

Det koster kr. 300,- om året at være med.  Kontingent opkræves løbende.

Vi er mange, der bidrager til at der sker en masse, men vi har også en flok trænere og en stab, der holder gang i aktiviteter året rundt.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller Kom Nu Af Sted:) Du finder os under menupunktet KNAS-staben.

Holdbeskrivelser

Vi tilstæber mulighed for at køre MTB på flere niveauer og forventer at alle efter nogle måneder i klubben begynder at tage ansvar for ruter og vil agere 'stifinder' nu og da.
 
Ny på MTB? 
Skal du i gang på MTB, så er det et must, at du kommer på cyklen mindst en gang ugentligt. Du skal være indstillet på at give den en skalle, da det vil tage tid at opbygge teknik og form, så du får det sjovt på et af vores hold. Kom og snak og kør med os, så hjælper vi dig på sporet.

 
Niveau I (Ud på tur)

Dette hold er for dig, der vægter samvær, stop for at nyde en god udsigt samt et tempo, hvor du kan snakke undervejs. Du kører ugentligt eller der omkring. Der køres primært stier og grusveje samt spor med sværhedsgraden blå.

Alle venter på hinanden, og du vil helt sikkert opleve noget sjovt, så kom og hæng i, så godt du kan

Niveau II (Natur og nye horisonter) 

Dette hold er for dig, der vægter samvær, god fart på cyklen, nyde en god udsigt. Du kører flere gange ugentligt eller er på anden måde i rimelig god form. Der køres primært stier og grusveje samt spor med sværhedsgraden blå og rød. Alle venter på hinanden, men vi har ambitioner om at blive lidt bedre hver gang og jævnligt lære noget nyt teknik, der gør det sjovere og tryggere at køre MTB (Vi har uddannede instruktører). Du vil helt sikkert opleve noget sjovt og se nogle nye steder du aldrig har set før. Vi gør meget ud af at køre nye steder og ruter hver gang. Alt det gode fra MTB!

Niveau IIl 
Er holdet for dig, der cykler en til to gange ugentligt. Du har styr på din cykel og har allerede kørt MTB i et stykke tid. Du vil gerne køre spor og tekniske passager. Måske har du kørt på hold III og er klar til mere? Her vælges primært stier og spor med gradueringen blå og rød, og grusveje er med til at binde turen sammen.
Der holdes pauser undervejs og  køres i et moderat tempo. Alle venter på hinanden både når det går op og ned, så du er sikker på selskab på hele turen. Også her kan du forvente, at det bliver sjovt undervejs.
 

 

EMTB

Er for dig der har godt styr på teknikken og bare gerne vil køre en masse ned af bakke. Der er fart over feltet på blå, rød og sort både op og ned, men også tid til at øve de sværere sektioner med råd og vejledning fra hinanden. Der er altid plads til sjov og ballade også på dette hold.

Er du i tvivl om, hvilket niveau, der vil passe til dig, så  anbefaler vi, at du starter på niveau I og prøver det først. 

Se her, om du er mest til grøn, blå, rød eller sort

Mød op og prøv dig frem, så finder vi det rette for dig.
KOM NU AF STED

Aktiviteter

Der er i øjeblikket ingen fremtidige aktiviteter

Her er vi:

Profile Image
KNAS-stab og træner
Frede Mikkelsen
Profile Image
KNAS-stab og træner
Frits Vistisen
Profile Image
Træner og tur
Jan Friis Møller
Profile Image
KNAS-stab og tur
Jytte Haarup
Profile Image
Tur, onsdage
Per Michaelsen
Profile Image
Træner
Søren Knudsen
Profile Image
Tur, onsdage
Erik Brydegaard
Profile Image
Tur, onsdage
Jacob Jensen
Profile Image
Indmeldelse, medlemsskab og kontingent
Anne Lisbeth Leonhard Jensen

Har du aldrig kørt MTB, så er det bare om at komme af sted ud i skoven tit. Kom og prøv og få en sludder med os, inden du melder dig ind, så du kan finde ud af, om vi har hold, der passer dig.  Kontingent på kr. 300,-, betales ved indmeldelse og herefter en gang årligt i august.   

Du får:

  • tekniktræning med DGI-uddannede instruktører
  • ture to gange ugentligt
  • guidede ture i såvel indland som udland
  • mulighed for at købe vores klubtøj
  • adgang til vores lukkede facebookgruppe
  • minimum 1 arrangement årligt med mad og drikke
  • højt humør, hygge og god motion
  • mulighed for at få nogen med på dine idéer
  • find selv på mere som vi sammen kan få til at ske

300,00 kr. 1. sep